Notes de premsa

La residència per a gent gran Roger de Llúria s'inaugurarà a principis de l’any 2012 amb 99 places

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Josep LLuís Cleries, Carles Pellicer i Joaquim Nin, durant la visita a la residència.

nseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha anunciat la inauguració de la residència del carrer Roger de Llúria, al barri de Sol i Vista, per a finals del trimestre de 2012, que dotarà la ciutat amb 99 noves places d’acolliment residencial I 21 de centre de dia . El conseller ha explicat que ja s’ha donat inici al procés de contractació de la gestió de la residènca.

Durant els últims mesos, tal i com ha explicat l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el departament de Benestar Social i Família de la Generalitat i el govern de l’Ajuntament de Reus han treballat intensament per poder fer realitat aquesta inauguració, i calendaritzar la concertació de noves places a la ciutat. L’alcalde ha destacat la voluntat del govern local i de la Generalitat de prioritzar la millora i el reforç de l’atenció a les persones grans.

El conseller Josep Lluís Cleries, acompanyat de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la regidora de l’àrea de Benestar Social, Montserrat Vilella, la regidora de Família i Gent Gran, Misericòrdia Bonfill, la regidora de Convivència i Immigració, Dolors Compte, així com el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, i la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social, Anna M. Solé, han visitat avui la residència, que està enllestint els últims treballs per la seva posada en marxa.

La residència del carrer Roger de Llúria compta amb 4.830 m2 de superfície i està dotada d’una planta baixa i dos pisos, i ha suposat una inversió per part del departament de Benestar Social i Família de 8.608.293, 80 euros.

Calendarització de les places del CAPI Marià Fortuny
Per altra banda, el conseller també s’ha compromès amb un calendari per a la concertació progessiva de les 64 places d’atenció residencial i 25 de centre de dia del CAPI Marià Fortuny. En concret, durant l’any 2012 es concertaran de manera progressiva el 50% de les places, mentre que l’altre 50% restant es concertarà durant l’any 2013.

Aquestes noves places se sumen a les ja existents a la Residència de Gent Gran de Reus, que disposa de 112 places residencials i 18 de centre de dia.

Josep LLuís Cleries, Carles Pellicer i Joaquim Nin, durant la visita a la residència.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.