Notes de premsa

La reunió entre l'Ajuntament i l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/07/2003

ntament de Reus i l'Associació d'Amics del Ferrocarril de Reus (AAFR) s'han reunit aquest migdia per tractar sobre el funcionament del Parc del Ferrocarril. La reunió ha estat qualificada per ambdues parts de positiva i l'AAFR ha reiterat el seu compromís i la seva voluntat de treballar per la ciutat.

L'AAFR ha plantejat la necessitat de disposar de l'estació de trens, un equipament que es faria servir de magatzem per guardar les maquetes del trenet que circula pel circuit de caràcter lúdic que inclou el parc i que està previst en el projecte del Parc del Ferrocarril. El tinent d'alcalde d'Arquitectura i Urbanisme ha explicat als assistents que la construcció de l'estació és responsabilitat de la Junta de Compensació, i que per tant, la seva contractació va a càrrec dels promotors que hi són representants. Aquests s'havien compromès a iniciar els treballs de forma imminent. L'Associació d'Amics del Ferrocarril prefereix posposar la posada en marxa del trenet fins que la nova estació estigui operativa ja que consideren que aquest equipament és necessari.
Per la seva banda, l'Ajuntament s'ha compromés a estudiar la incorporació de diverses millores tècniques com la instal·lació de punts de subministrament d'aigua i d'electricitat que permetin la realització de tasques mecàniques mentre no estigui construïda la estació, i la construcció d'un pèrgola o la plantació d'arbrat per fer ombra en el punt on es forma la cua d'espera per pujar al tren.
A la reunió han assistit el tinent d'alcalde d'Arquitectura i Urbanisme, Jordi Bergadà i el president de l'AAFR, Pere Codina, juntament amb altres membres de l'associació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.