Notes de premsa

La Ruta del Modernisme es promociona amb el ClubSuper3

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 19/02/2004

ta del Modernisme de Reus es promociona a tot Catalunya amb un nou concurs del ClubSuper3, ideat per què els socis del club coneguin el territori català en família, utilitzant el carnet del ClubSuper3.

El concurs «Superrutes» és un joc de preguntes i respostes, a partir de la visita a un indret. La pregunta que han de respondre els nens i nenes que participen té a veure amb un dels llocs visitats durant la ruta. La del Modernisme de Reus, s’inclou dins de la superruta del Garbí. Aquesta proposa la visita a cinc indrets: les Mines de Bellmunt, Tarragona, Coves de l’Espluga, Santes Creus i la Ruta del Modernisme de Reus.
A l’oficina de Turisme del c/Sant Joan, els súpers trobaran un cartell amb la superpregunta i els lliuraran una postal per respondre-la. El concurs té diversos premis: un de mensual (el vídeo personalitzat de Súpertressitú) un de trimestral (un cap de setmana per a tres famílies a El Vilar Rural de Cardona) i un d’anual (un viatge a l’Alguer, a l’illa de Sardenya).
A l’edició d’aquest any de la Guia dels Súpers hi haurà tota la informació necessària per poder realitzar la ruta. El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus ofereix la visita gratuïta a tots els nens i nenes que ensenyin el seu carnet de soci a l’Oficina de Turisme de Reus a l’hora de realitzar la visita.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.