Notes de premsa

La segona edició del Circ Llunar comença el 20 de febrer amb Los Barlou

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 31/01/2022
RP Circ Llunar 2022
Cartell Circ Llunar 2022
Cia Dos de Trèbol Circ Llunar
Cia Dos de Trèbol Circ Llunar

El cicle Circ Llunar començarà la segona edició el pròxim 20 de febrer. La programació, organitzada per ReusCultura, a través de l’Institut Municipal Reus Cultura, i el Circ de les Mussaranyes, presenta espectacles de diferents tècniques de circ durant tot l’any.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, ha explicat que “a Reus hem apostat des de fa anys pel circ i amb el Circ Llunar, oferim una programació estable de circ durant tot l’any, un cicle que s’adreça al púbic familiar, de proximitat i que presenta també estrenes o noves creacions”.

El Circ Llunar proposa un espectacle cada mes i, en aquesta ocasió, ha buscat teixir complicitats amb altres festivals, esdeveniments i agents del territori, com el Festival de Claqué, el COS, el departament de Solidaritat i Cooperació, i el Primavera Arts del Morell.

La programació

El cicle es farà a La Palma de Reus, llevat del darrer espectacle que es durà a terme al Teatre Bartrina. La programació prevista en aquests moments és la següent:

  • 20 de febrer. Los Barlou, amb “Set Up”
  • 27 de març. La Trena, amb “Flying Cocktail Circus
  • 24 d’abril. Cia Dos de Trèbols, amb “L’Andròmina”
  • 22 de maig. Bozzà, amb “Baires Bozzà”
  • 12 de juny. Sébasten Dethise, amb “Sebas màgic and comedy”
  • 17 de juliol. Duo Laos, amb “Oveja Negra”
  • 18 de setembre. Dj Capuzzi & Señorita X, amb “Un espectáculo hecho con amor”
  • 23 d’octubre. Cia. Jam, amb “Le voyage”
  • 13 de novembre. Cia Sandro & Globo, amb “Chapeauccini Circus”
  • 11 de desembre. Cap i Cua, amb “Nüshu”. 

Les entrades per als espectacles de La Palma són gratuïtes però cal reserva prèvia. Es poden trobar a la web d’Entradium.

RP Circ Llunar 2022
Cartell Circ Llunar 2022
Cia Dos de Trèbol Circ Llunar
Cia Dos de Trèbol Circ Llunar

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.