Notes de premsa

La sessió inaugural del III Festival Europeu de Curtmetratges REUS 04, al Teatre Bartrina

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 1/03/2004

dimarts, 2 de març, a les 22:00 h, al Teatre Bartrina, es farà la sessió inaugural del III Festival Europeu de Curtmetratges Reus 2004, amb Tiro al Fantoccio, un espectacle d’imatges animades i música per pianola i electrònica, a càrrec de Riccardo Massari Spiritini, Oriol Vilapuig i Mim Juncà.

Dimecres 3 de març, a les 22:00 h, comencen les projeccions dels curtmetratges a concurs. Les altres sessions oficials tindran lloc el dijous 4 i el divendres 5 a les 22:00 h i el lliurament de premis es farà a les 22:00 h de dissabte.
Durant tota la setmana, al mateix Teatre Bartrina, tindran lloc actes paral·lels que configuren una setmana plena d’activitat. Així, dimecres i dijous ,a partir de les 19:00 h, es projectaran pel·lícules d’animació franceses i divendres, una selecció de tràilers francesos.
La resta d’activitats es reparteixen entre diferents locals de la ciutat, com ara el Pub Suau, que acollirà el Festival de Nit, a partir de les 00:30 h, de dijous a dissabte, i la Biblioteca Central de Reus «Xavier Amorós», que serà la seu de la projecció de microfilms del 2 al 6 de març.
Durant els propers dies arribaran a la ciutat els participants i membres del jurat. A la inauguracio, hi ha prevista l’assistència de Patrick Zocco, director del Festival Paris Tout Court, un dels festivals de referència a nivell europeu dins del món dels curtmetratges.
Podeu ampliar aquesta informació a la web www.fec-reus.com

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.