Notes de premsa

La trobada anual de Síndics de Greuges de Catalunya, al Palau Bofarull

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 28/04/2004

uarentena de persones, entre síndics de greuges i col·laboradors de la institució, assistiran demà dijous, 29 d’abril, a la trobada anual de Síndics de Greuges de Catalunya que se celebra al palau Bofarull de Reus (c/Llovera, 15).

La jornada comença a les 9:00 h del matí, quan es preveu que arribin els assistents. A les 9:30 h, l’alcalde de Reus els donarà la benviguda i tot seguit, començarà la sessió de treball. A les 14:00 h, es farà la fotografia oficial de la trobada i després de dinar, a les 16:00 h, s’atendrà als mitjans de comunicació en roda de premsa, al Círcol.
Els síndics debatran sobre les propostes de millora de la normativa legal i sobre la possible participació al Fòrum 2004, entre d’altres assumptes.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.