Notes de premsa

La trobada per concretar la participació de Reus en el Fòrum 2004

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 2/09/2003

alde de Reus, Lluís M. Pérez, i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Filella, perfilaran demà dimecres, 3 de setembre, a les 11:00 h, la participació de Reus en el Fòrum 2004, en una reunió que es farà a l'Ajuntament de Reus, a la qual assistirà el responsable de l'extensió del Fòrum fora de Barcelona, Antoni Farrés.

La corporació reusenca ha expressat reiteradament, i així ha quedat recolllit en diverses sessions plenàries, la voluntat que la ciutat sigui partícep del Fòrum de les Cultures 2004.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.