Notes de premsa

La Unió de Botiguers de Reus sorteja un cotxe aquest Nadal entre els compradors

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/11/2019
Presentació de la campanya de la Unió de Botiguers de Reus

La Unió de Botiguers de Reus sortejarà un cotxe al final de la seva campanya de Nadal per tal d'incentivar les vendes durant aquestes setmanes entre els seves botigues i per premiar als compradors. Amb el lema "Compra als comerços de la Unió de Botiguers de Reus i guanya un cotxe" l'entitat comercial sortejarà un vehicle en el que creuen que serà un gran incentiu pels compradors.

La campanya, inclosa a Reus és Nadal, compta amb el suport de l'Agència Reus Promoció de l'Ajuntament, i s'ha presentat a les instal·lacions de la Joieria Santi Pàmies amb la presència de la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i el president de la Unió de Botiguers de Reus, Àlfred Pitarch, i Meritxell Barberà, membre de la junta de l'entitat. 

La iniciativa comença el 5 de desembre i finalitza el 2 de gener del 2020. Els establiments participants lliuraran de manera gratuïta als clients una butlleta per cada compra realitzada d'import igual o superior a 20€ i els clients l'hauran de dipositar, amb les seves dades, a una urna que estarà situada al Gaudí Centre, a la plaça del Mercadal. El sorteig es realitzarà el dissabte 11 de gener de 2020, a les 12:00 h, al mateix Gaudí Centre. 

Presentació de la campanya de la Unió de Botiguers de Reus

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.