Notes de premsa

La visita d’una delegació del Marroc per conèixer la gestió dels residus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/05/2004

dimarts 11 de maig, una delegació de tècnics del Marroc visita Reus per conèixer de primera mà el model municipal de recollida de residus. Durant la jornada visitaran el Parc de la Neteja i la Deixalleria Municipal.

La delegació arribarà a l’Ajuntament de Reus a les 10:30 h, on seran rebuts pels tinents d’alcalde de Medi Ambient, Daniel Pi, i Via Pública, Eduard Ortiz. Després de la benvinguda, rebran una explicació teòrica i, al voltant de les 11:00 h, atendran als mitjans de comunicació a la sala de premsa.
L’experiència de Catalunya com a model
La visita de la delegació marroquina forma part de la segona edició de les visites tècniques que es desenvolupen en el marc del programa de col·laboració entre el Marroc i Catalunya. L’objectiu és donar a conèixer als visitants marroquins l’experiència catalana pel que fa a la gestió dels residus municipals.
A més del model de Reus, la delegació coneixerà les experiències de l’àrea metropolitana de Barcelona, Castelldefels, Viladecans, Gavà i Montcada i Reixach.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.