Notes de premsa

La visita a Reus del conseller d’Ensenyament, Josep Bargalló

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 16/02/2004

nseller d’Ensenyament, Josep Bargalló, pronunciarà una conferència demà dimarts, 17 de febrer, a les 20:00 h, al Centre de Lectura, organitzada per l’Ajuntament de Reus, amb el títol «L’educació a Catalunya: reptes i oportunitats».

Josep Bargalló arribarà a l’Ajuntament de Reus a les 19:10 h on serà rebut per l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, la tinenta d’alcalde d’Educació i Família, Empar Pont, Josep M. Pallàs, delegat territorial d’Ensenyament i els portaveus dels grups municipals. Després de signar en el llibre d’honor, Josep Bargallo atendrà als mitjans de comunicació a les 19:30 h, a la Sala de Premsa d el’Ajuntament, i tot seguit, les 20:00 h, es dirigirà al Centre de Lectura per fer la conferència.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.