Notes de premsa

La Xarxa de Distribució d’Aliments rep 1.500 barres de torró de Torrons Virginias

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 22/12/2020
Donació de torrons Virginias a la Xarxa de Distribució d'Aliments

El Programa de Gestió Alimentària de Reus, que lidera la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus ha rebut la donació de 1.500 barres de torró de la firma reusenca Torrons Virginias. Els torrons es repartiran a través de la xarxa de distribució d'aliments i al menjador social. Actualment la Xarxa de distribució d'aliments atén a prop de 1.100 famílies i el menjador entrega uns 180 àpats diaris

El Taller Baix Camp s’encarregarà del transport dels torrons, tant de la recollida de la donació com la distribució pels diferents punts de distribució d'aliments de la xaxa i al menjador social.

Donació de torrons Virginias a la Xarxa de Distribució d'Aliments

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.