Notes de premsa

L’acte de ciutat en record de les persones que van morir durant el confinament s’obre a la ciutadania per completar l’aforament

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/07/2020
Cementiri general de Reus

Aquells ciutadans que vulguin assistir a l’acte de ciutat en record de les persones que van morir durant el període de confinament, que tindrà lloc el 29 de juliol a les 20.15 hores al Cementiri General de Reus, ho poden sol·licitar a través del web www.sfreus.cat. A la cerimònia hi han estat convidades les famílies de les persones difuntes, però, com que un cop contactades han quedat algunes places sense ocupar, s’ha obert la inscripció al conjunt de la ciutadania.  

L’acte de ciutat previst el 29 de juliol té la voluntat de retre homenatge a totes aquelles reusenques i reusencs que van ser inhumats o incinerats en aquest equipament funerari durant el període afectat per les mesures de confinament per la COVID-19. Un temps en que les famílies i amics dels difunts no van poder realitzar les cerimònies de comiat amb les característiques que haurien volgut celebrar.

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Serveis Funeraris Reus i Baix Camp, va contactar amb els respectius familiars per tal d’informar-los sobre aquest esdeveniment i confeccionar la llista definitiva d’assistents. En aquest sentit, per tal de poder completar l’aforament (molt més limitats que en d’altres ocasions per qüestions de prevenció sanitària) les darreres invitacions s’han posat a l’abast de la ciutadania a través del web www.sfreus.cat.

L’acte, serà conduït per Marc Càmara i Ruth Enguita, i comptarà amb la participació de la CAMERATA XXI.

Cementiri general de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.