Notes de premsa

L'acte de col·locació de la primera pedra del Centre integral de mercaderies del Camp

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 18/09/2003

alde de Reus, Lluís M. Pérez, assistirà a l'acte de col·locació de primera pedra de la futura CIM el Camp, que es farà demà divendres, a les 13:00 h, a la carpa instal·lada als terrenys del Centre Integral de Mercaderies el Camp (al costat de l'enllaç de la nova variant de la N-340 amb la TV-3145 d'accés a La Canonja).

L'acte el presidirà el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Felip Puig. El CIM s'edificarà sobre terrenys dels termes municipals de Reus i Tarragona i el gestionarà l'empresa CIMALSA.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.