Notes de premsa

L'acte de col·locació de la primera pedra d'una nova promoció d'habitatges, de CCOO

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/09/2003

alde de Reus presidirà demà dijous, 18 de setembre, a les 18:00 h l'acte de col·locació de la primera pedra d'una nova promoció d'habitatges, impulsada pel sindicat CCOO, al c/Josep Carner, 4-6-8.

L'acte tindrà la presència de Jordi Llorens, responsable de Serveis de CCOO de Catalunya i Joan Viña, secretari general de la Unió Intercomarcal de CCOO de Tarragona.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.