Notes de premsa

L'acte de lliurament de les acreditacions per als voluntaris de Protecció Civil de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 29/04/2005

El pròxim dilluns, 2 de maig, a les 20:30 h, els voluntaris de protecció civil de Reus rebran en un acte oficial el carnet que els identifica per realitzar les tasques de suport en protecció civil. L'acte, que es farà a la sala d'actes de REDESSA, tindrà la presència de l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez i del regidor d'Emergències i Seguretat Civil, Àngel Cortadelles.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus es va constituir formalment el 29 de gener de 2004. Actualment té 48 associats. Els seus membres ja han realitzat accions de suport en actes esportius, culturals lúdics o humanitaris. En concret, han intervingut en la cursa popular Ciutat de Reus, en la Copa del Rei d'hoquei patins o en la batuda per a la recerca de Carmen Lorente, llavors desapareguda, entre d'altres. També han realitzat diferents cursos de formació (curs de voluntaris, curs d'ús d'extinctors, curs sobre plans d'emergència...).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.