Notes de premsa

L'actuació de millora a Mas Pellicer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/09/2003

ració ""Fem dissabte"" ha permès una actuació integral a Mas Pellicer en què destaca la construcció de dos nous passos de vianants en relleu, a més de la millora de la senyalització horitzontal i vertical, la reposició d'algunes pilones malmeses i la neteja de diverses pintades. Els nous passos de vianants -que han suposat una inversió de 9.000 euros- s'han elevat uns centímetres del ferm de la calçada i s'han pintat de color blanc i vermell. D'aquesta manera, milloren la seguretat dels vianants ja que obliguen els vehicles a reduir la velocitat de pas i són més visibles per als conductors.

Els dos passos en relleu de Mas Pellicer són els primers que es fan a la ciutat d'aquestes característiques, però no es descarta instal·lar-ne més a altres vies si milloren la seguretat viària de la zona.
L'operació ""Fem dissabte"" va iniciar-se el passat mes d'agost amb l'objectiu de realitzar cada poc temps una neteja integral dels carrers de la ciutat i, a la vegada, millorar les condicions de la via -des de repintar la senyalització horitzontal fins a petites reparacions del paviment o la vorera. ""Fem dissabte"" és una operació coordinada des l'Àrea de Via Pública, amb la participació de la Guàrdia Urbana, l'empresa concessionària de la neteja viària i les Brigades municipals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.