Notes de premsa

L'Agència Reus Promoció organitza la primera Taula de Turisme de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/02/2020
Primera reunió de la Taula de Turisme

La Taula de Turisme de Reus neix amb l'objectiu d’aprofundir conjuntament amb el sector les accions relacionades amb el turisme a la ciutat i de potenciar el treball en xarxa territorial així la cooperació publicoprivada. A la taula, hi estan convocats diversos agents turístics, La Cambra de Comerç de Reus,La Universitat Rovira i Virgili, L'aeroport de Reus, membres de diferents regidories i  d’entitats relacionades amb la promoció de la regió. 

A la reunió, liderada per la regidora de Promoció de Ciuta ,Sra. Montserrat Caelles, s’ha esmentat el Pla de Marketing de ciutat i presentat les línies estratègiques del Pla d’Actuació de l'Agència que aprofundeixen en les mesures a emprendre per tal seguir destacant la ciutat de Reus com a destinació comercial de referència, de consolidar el seu patrimoni com a actiu turístic del territori, de continuar promovent la competitivitat dels productes de proximitat i de seguir desenvolupant la projecció i posicionament de Reus i del seu entorn.

La Taula, que ha estat molt ben acollida pels participants, és previst que es reuneixi en diverses ocasions al llarg d’aquest any per tal de seguir donant veu als seus integrants i de treballar de forma consensuada.

 

Primera reunió de la Taula de Turisme
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.