Notes de premsa

L'Ajuntament activa el web de les Eleccions Municipals 2023

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/05/2023
Captuira de pantalla web Eleccions Reus

L'Ajuntament de Reus ha activat aquest dilluns, 22 de maig, el web de les Eleccions Municipals a Reus 2023 (eleccions.reus.cat), a través del qual es podrà fer un seguiment al detall de la jornada electoral del 28 de maig.

Les dades de participació s'aniran incorporant al web a les 14:00, les 18:00 i les 20:00h. Un cop es tanquin els col·legis electorals, a les 20:00h, s'hi anirà indroduïnt el minut a minut de l'escrutini dels vots emesos. Totes les dades s'oferiran  en referència al global de la ciutat, per col·legis i per districtes electorals. La també s’oferirà per seccions censals, amb la qual cosa es podran tenir dades dels àmbits geogràfics més detallats i reduïts possibles.

Cal tenir en compte que aquestes dades hauran de ser oficialitzades per la Subdelegació del Govern de l’Estat i per tant el seu valor és merament informatiu.

El web d'eleccions també incorpora mapes interactius que permeten a l’usuari plasmar sobre el plànol de la ciutat totes les dades que es van generant al llarg de la jornada electoral. Així, es podran combinar les variables de mapes del total de la ciutat, districtes, col·legis i sessions censals, amb les dades de participació, primera i segona força més votades i distribució de vots per candidatures

Un enllaç al Geoportal, que ofereix la possibilitat de comparar dades actuals i històriques i fer múltiples combinacions i comparacions sobre el mapa de Reus.

El web disposa d’un Pactòmetre, una eina que permetrà fer sumes de regidors electes per configurar possibles majories de govern; i també s'hi poden consultar les dades dels comicis anteriors i els col·legis electorals, entre altres informacions.

Captuira de pantalla web Eleccions Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.