Notes de premsa

L'Ajuntament adjudica les obres de tancament de la plaça Seguici Festiu, al passeig de Misericòrdia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/08/2019
Plànol del tancament de la plaça del Seguici Festiu
Tancament plaça de la Festa Major

L'Ajuntament de Reus iniciarà pròximament les obres de tancament de la plaça del Seguici Festiu, l'espai públic ubicat entre el carrer d'Antoni Rius Miró, l'avinguda dels Castellers i el passeig Misericòrdia. El contracte d'obres s'ha adjudicat a l'empresa Bosir SA, per un import de 26.071,81 euros (IVA inclòs), i els treballs tenen un termini d'execució de tres mesos.

L'obra respon a la demana veïnal, i s'executa com a continuïtat a les obres de tancament de la plaça de la Festa Major, finalitzades el passat mes d'abril. Les dues actuacions formen part d'un projecte integral, seleccionat en l'edició 2018 dels Pressupostos Participatius.

La zona verda de la plaça del Seguici Festiu està oberta als vianants, sense restriccions, i el projecte que s'executarà contempla col·locar tancaments per tal de limitar l’accés a l’espai, i sobretot, poder-lo tancar a les nits per evitar situacions d'incivisme. La proposta dibuixa un disseny per assimilar el tancament al d'altres zones verdes de l'entorn.

Plànol del tancament de la plaça del Seguici Festiu
Tancament plaça de la Festa Major

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.