Notes de premsa

L'Ajuntament avança en el disseny del futur parc de lliscament i l'entorn dels parcs dels Capellans i de la Festa

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/07/2020
Àmbit del Parc de Lliscament

L’Ajuntament de Reus ha adjudicat a SCOB arquitectura i paisatge SLP el contracte per a la redacció del projecte executiu del futur parc de lliscament de la ciutat. El document ha de plantejar el redisseny i ampliació de l’actual skateparc del parc dels Capellans i, alhora, ha de proposar un estudi previ per a la reordenació dels espais adjacents al futur parc del lliscament: el Parc dels Capellans, les piscines municipals a l’aire lliure, el Parc de la Festa, les actuals instal·lacions de petanca i la zona d’elements esportius.

El pressupost d’adjudicació del contracte és de 25.167 euros, i el projecte executiu ha d’estar redactat amb un termini de 4 mesos des de la data de formalització de l’adjudicació.

El projecte executiu del parc del lliscament haurà de definir la remodelació de l’actual skatepark, del qual es preveu conservar el quarter pipe actual, i ampliar-lo amb una zona de «pools», i altres elements i espais esportius complementaris al cantó nord de la pista actual.

Igualment, es preveu traslladar la zona de la petanca i de la pista esportiva actuals a l’entorn del parc de la Festa; i crear una nova zona d’aparcament arbrada per a vehicles a la part nord de l’àmbit.

L’estudi de la Festa haurà de preveure zones per a activitats festives culturals i musicals, on s’hi puguin realitzar activitats com tallers culturals i educatius, les Barraques de la Festa Major amb aforament màxim de 12.000 i 15.000 persones, concerts i espectacles musicals amb aforament entre 5.000 i 8.000 persones, fires com la del Cavall per Sant Jaume amb aforaments d’unes 5.000 persones.

Igualment, en relació al parc dels Capellans i les piscines, l’estudi previ també haurà de preveure incorporar una zona de petanca i un correcan.

nike air max target heart
Àmbit del Parc de Lliscament
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.