Notes de premsa

L'Ajuntament busca voluntaris de protecció civil

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/11/2003

gidoria d'Emergències i Seguretat Civil busca voluntaris per formar part de l'associació de voluntaris de protecció civil a la ciutat de Reus. Les persones interessades a participar-hi es poden posar en contacte amb la regidoria abans del 21 de novembre, trucant al telèfon de centraleta 901 112 113 o al 010, de 9:00 h a 15:00 h de dilluns a divendres, per informar-se'n. Properament es convocarà una reunió informativa.

D'acord amb l'article 5 de la llei de protecció civil de Catalunya, que regula del dret de participació dels ciutadans i ciutadanes en temes de protecció civil a Catalunya, «els ciutadans i ciutadanes tenen dret a participar en els plans de protecció civil, en els termes establerts en el reglament». L'article 6 determina els drets i deures de col·laboració, i diu que «els ciutadans i ciutadanes tenen el dret a col·laborar en les tasques de protecció civil, d'acord amb el que estableixen els plans, i que aquesta col·laboració regular amb les autoritats de protecció civil es fa per mitjà de les associacions del voluntariat de protecció civil».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.