Notes de premsa

L’Ajuntament comença a obrir els parcs públics de manera progressiva a partir de l’11 de maig

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 8/05/2020
Parc de l'1 d'octubre Jardins de Mas Mainer

L’Ajuntament de Reus començarà a obrir els parcs públics a la ciutadania a partir del dilluns 11 de maig, coincidint amb l’evolució del desconfinament de la població. Segons acord del Govern de Reus validat pel Comitè d’Emergències de l’Ajuntament, l’obertura de les zones verdes es farà de manera progressiva, i començarà per una zona al nord de la ciutat i l’altra al sud: el parc de Mas Iglesias i la plaça de l’1 d’octubre, que obriran amb l’horari habitual de matí al vespre. Tot i l’obertura de les zones verdes, les zones de jocs infantils i esportius que hi ha en aquests parcs continuaran tancats a l’ús per part de la ciutadania.

Obertura de les deixalleries
Coincidint amb la nova fase de desconfinament de la població, l’Ajuntament de Reus també reobre a partir del dilluns 11 de maig les deixalleries municipals per a ús ciutadà. Fins ara només hi havia oberta la deixalleria nord per a usos industrials. A partir de dilluns, tant la nord com la sud també estaran obertes per a ús de la ciutadania.

Parc de l'1 d'octubre Jardins de Mas Mainer
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.