Notes de premsa

L’Ajuntament crearà una comissió de seguiment del fenomen de la immigració a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 23/03/2004

ntament de Reus crearà una comissió de seguiment del fenomen de la immigració a Reus, formada per l’alcalde, els portaveus dels cinc grups municipals i pel tinent d’alcalde de Benestar. De la creació d’aquesta comissió es donarà compte en el pròxim ple ordinari que se celebra el 26 de març.

La funció de la comissió, que es reunirà periòdicament amb els veïns, serà la de fer el seguiment de les polítiques d'immigració i de l'emplaçament de l'oratori del col·lectiu islàmic de Reus i el Baix Camp, que s'ubicarà amb una instal·lació provisional de mòduls prefabricats en uns terrenys del polígon Dyna, mentre no es fa la construcció definitiva.

El tinent d’alcalde de Via Pública, Eduard Ortiz, es va reunir ahir amb representants dels veïns de la urbanització Jardins de Reus en una trobada en la qual es va parlar de la creació d’aquesta comissió i que ha significat la continuació del diàleg obert divendres passat, 19 de març.
El tinent d’alcalde de Via Pública va exposar en aquesta reunió que l’Ajuntament ha estudiat els darrers anys els possibles emplaçaments de l’equipament, tenint present el que disposa la normativa d’activitats. Fruit d’aquesta anàlisi es va considerar que el millor emplaçament era el solar que l’Ajuntament ha cedit, per a la instal·lació provisional del mòduls prefabricats, fins que el col·lectiu islàmic assumeixi la construcció definitiva. Aquest és doncs un emplaçament provisional, malgrat que l’Ajuntament entén que en un futur serà definitiu. Mentre duri aquesta provisionalitat i fruit dels treballs de la comissió, l’Ajuntament analitzarà altres emplaçaments i si s’escau i hi ha el necessari consens no es descarta canviar l’emplaçament definitiu a un altre que pugui considerar-se millor.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.