Notes de premsa

L'Ajuntament de Reus anuncia noves mesures fiscals de suport a restauradors, marxants i centres d'estètica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 23/10/2020
Terrasses de Reus

ntament de Reus eximirà del pagament de la taxa d’ocupació de via pública a les empreses del sector de la restauració i els marxants durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. També eximirà d’abonar la taxa de recollida de la brossa al sector de la restauració i als centres d’estètica, durant el mateix període.

El passat mes de maig, l'Ajuntament ja va acordar la suspensió del pagament de la taxa per terrasses i marxants entre el 16 de març i el 30 de setembre. El Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus recull les mesures de reducció de la càrrega fiscal, que comporten un cost de 104.100 euros, dels quals 40.500 són per l’exempció de la llicència d’ocupació de via pública de terrasses, i 63.600 per l’exempció de la taxa als marxants.

El Govern de Reus, que aquesta setmana s'ha reunit amb els representants dels sectors per conèixer les seves inquietuds davant les mesures de prevenció decretades per la Generalitat, els traslladarà la decisió d'eximir-los del pagament dels rebuts en una segona reunió a la qual es van emplaçar per treballar conjuntament mesures de suport i de reactivació econòmica. En aquesta segona reunió, el Govern els informarà del procediment per retornar les quotes pagades per avançat i seguirà treballant amb el sector per analitzar altres possibles mesures.

Terrasses de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.