Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus condemna l’lgbtifòbia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/09/2021

L’Ajuntament de Reus condemna la presumpta agressió LGBTIfòbica denunciada a la ciutat el passat cap de setmana i totes les formes de lgbtifòbia que atempten contra la llibertat sexual i de gènere de qualsevol persona.

Tal com recull el Pla Municipal LGBTI+ vigent, la ciutat treballa en coordinació amb la Direcció General de Polítiques Públiques LGBTI de la Generalitat de Catalunya per un clima de respecte general, per eradicar totes les formes de discriminació i per la llibertat de les persones del col·lectiu. Les accions es coordinen des de la regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.