Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus crea un compte a la xarxa social Twitter

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

vés del compte @reus_cat, l’Ajuntament de Reus és present des d’aquesta setmana a la xarxa social Twitter. L’objectiu és obrir un nou canal de comunicació amb la ciutadania i en aquest compte s’aniran oferint les notícies que generin els diferents departaments i serveis de l’Ajuntament i els diferents actes i activitats que organitzin. També s’hi podran trobar informacions que puguin ser d’interès per a la ciutadania.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el pla per potenciar la presència de l’Ajuntament de Reus a les xarxes socials on, a més d’oferir més informació, es volen obrir nous canals de contacte amb la ciutadania perquè puguin fer arribar les seves queixes i suggeriments.

Us recordem que l’adreça del Twitter oficial de l’Ajuntament de Reus és http://twitter.com/reus_cat

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.