Notes de premsa

L'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Priorat signaran un conveni per documentar la història del vi al Baix Camp i al Priorat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 29/10/2003

ntament de Reus i el Consell Comarcal del Baix Camp tenen prevista la signatura d'un conveni de col·laboració per a la documentació de la història del vi al Baix Camp i al Priorat. Responsables d'ambdues institucions donaran a conèixer demà dijous, 30 d'octubre, les característiques de l'acord, en una conferència de premsa a les 14:00 h, al Consell Comarcal del Priorat.

Hi participaran l'alcalde de Reus, Lluís M. Pérez, el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Filella, el president del Consell Comarcal del Priorat, Agustí Masip, i els presidents de les dues DO de la comarca (DO Montsant i DOQ Priorat).
D'acord amb la voluntat d'enfortir els llaços històrics entre ambdues comarques, l'Ajuntament de Reus i el Consell Comarcal del Priorat treballen en un nou projecte que serà un nou element de promoció turística per ambdós territoris, la ruta turística de Reus i el Priorat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.