Notes de premsa

L'Ajuntament de Reus posa en marxa el #RepteID per fomentar l'ús de la seu electrònica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 13/08/2019
Tutorial idCat Mòbil

L'Ajuntament de Reus posa en marxa el #RepteID per promoure que la ciutadania es creï una identificació digital segura com l'idCat Mòbil per relacionar-se amb la seu electrònica. El repte consisteix en fer-se l'idCat Mòbil i completar el Tràmit telemàtic anomenat 'Repte ID' que es troba a la seu. Les 50 primeres persones que l'aconsegueixen obtenen una entrada gratuïta a les piscines municipals.

L'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Reus i els Serveis de Tecnologies de la Informació i Telecomunicacions (STIT) volen facilitar que la ciutadania perdi la reticència a fer tràmits telemàtics i a fer ús dels serveis de la seu. I una de les primeres accions que l'usuari pot interpretar com una dificultat per fer un tràmit és el fet d'identificar-se digitalment, quan, en realitat, hi ha maneres molt fàcils de fer-ho amb eines com l'idCAt Mòbil.

Davant d'això, el repte proposa una acció senzilla i fàcil de completar. Una vegada s'obté l'idCat Mòbil, aquest sistema servirà a l'usuari per identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu, sense instal·lar res.

El Repte Id
El Repte ID estarà actiu els 5 dies d'aquesta setmana que a més inclouen un festiu, de manera que es reforça la idea que la seu electrònica està oberta tots els dies de l'any, les 24 hores i els tràmits es poden fer sense esperes i sense necessitat de desplaçar-se.

Per fer-ho més entenedor, l'Ajuntament de Reus ha produït un Tutorial idCat Mòbil sobre l'idCAT Mòbil que es pot trobar al Canal de YouTube de l'Ajuntament i al web Reus.cat

Tutorial idCat Mòbil
Videos Relacionats:
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.