Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus provarà els vehicles elèctrics de l’startup tarragonina Tecnovelero

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/04/2023
Prototipus del vehicle elèctric de Tecnovelero

L’Ajuntament de Reus ha formalitzat, a través de la Regidoria de Medi Ambient, un acord de col·laboració amb l’startup tarragonina dedicada al desenvolupament i fabricació de vehicles sostenibles, Tecnovelero, per tal de provar els seus nous vehicles elèctrics Serie Beta. L’empresa cedirà a l’Ajuntament dos prototipus d’aquests vehicles per tal que durant l’any 2024 en pugui fer ús el personal de la corporació. Es tracta del primer municipi que participa en el projecte.

El testeig dels vehicles per part de diversos usuaris permetrà a la companyia provar les capacitats dels models en un entorn reial, donarà informació i feedback de l’usuari a l’empresa abans d’abordar l’etapa d’industrialització en sèrie. El vehicle agafa una velocitat màxima de 90 km/h, amb espai per a dues persones i gran capacitat de càrrega.

La companyia avança en el seu full de ruta per afrontar en els propers mesos la fabricació de vehicle homologats, amb la previsió de posada en marxa de les primeres unitats el 2024, passant posteriorment a la industrialització en sèrie. Després d’haver superat les etapes de desenvolupament tecnològic, mitjançant el Ministerio de Ciencia e Innovación, (CDTI 2020- 2022) i la fabricació de prototipus (Virante Blue One), la companyia aborda ara la fabricació i homologació dels vehicles de la Serie Beta. Es tracta de vehicles de “micro mobilitat” per a entorns urbans que permetin desplaçar-se de forma segura, confortable i no contaminant en un entorn metropolità. 

Prototipus del vehicle elèctric de Tecnovelero
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.