Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus rebutja les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 30/07/2020
Foto d'arxiu del domàs LGTBI al palau municipal

L’Ajuntament de Reus s’adhereix a la declaració institucional aprovada pel Consell Comarcal del Baix Camp per expressar el seu rebuig davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere.

Com a mostra de solidaritat cap a totes les persones del col·lectiu LGTBI del Baix Camp, i especialment cap a la persona de Prades que ha rebut amenaces anònimes, l’Ajuntament de Reus penjarà al Casal de les Dones un domàs amb els colors que identifiquen aquest col·lectiu.

L’Ajuntament de Reus expressa el seu rebuig més enèrgic, i dona ple suport a la persona afectada, al municipi de Prades, als seus veïns i veïnes i al consistori de la Vila Vermella per tractar adequadament aquest tipus d’actituds lgbtifòbiques.

Foto d'arxiu del domàs LGTBI al palau municipal

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.