Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus se suma a la convocatòria de l’apagada elèctrica

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/02/2007

ntament de Reus se suma a la convocatòria de l’apagada elèctrica convocada per aquest dijous 1 de febrer entre les 19:55h i les 20:00h per diverses organitzacions mediambientals.

La convocatòria d’aquesta apagada convida els ciutadans i ciutadanes a apagar el llum i els aparells elèctrics per donar 5 minuts de treva al planeta. La iniciativa parteix de la publicació d’un informe científic sobre el canvi climàtic, que es debat aquests dies en una trobada de l’ONU a París.
L’Ajuntament de Reus participa en aquesta convocatòria apagant els llums del palau municipal entre les 19:55 i les 20:00h i fent una crida a ciutadans i entitats a sumar-se a la iniciativa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.