Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus traça les línies d’actuació del Pla de Reactivació Econòmica per aquest 2021

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 22/02/2021
RP Pla de Reactivació Econòmica 2021

La Cimera per a la Reactivació Econòmica i Social de Reus ha tingut lloc aquest dilluns, 22 de febrer, presidida per l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i amb la participació de representants del teixit econòmic i social de la ciutat, els portaveus dels grups municipals i els regidors del Govern de Reus implicats. Durant la reunió, el Govern ha traslladat el seu compromís de donar continuïtat al Pla de Reactivació Econòmica i Social durant el 2021, i ha fixat quines seran les prioritats. La cimera també ha servit per fer balanç del grau d'execució del pla de suport, que l'Ajuntament va arrencar el passat mes de maig i que ja se situa al voltant del 85%, tenint en compte que moltes d que continuen en marxa.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha afirmat en posterior roda de premsa que el Govern de Reus s'ha compromès amb els agents econòmics i socials a “mantenir la política de suport, d'acompanyament i d'estímul, perquè estem convençuts que per superar aquesta doble crisi econòmica i socials ens cal un esforç compartit. L'Ajuntament de Reus és i continuarà al costat de les persones i al costat de les empreses”.

La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, ha afegit que “el Pla de Reactivació és una eina nascuda des del consens, que ens permet posar tot allò que tenim al nostre abast a disposició de la ciutadania i dels sectors més afectats per la crisi. Un pla viu que es va adaptant a les necessitats de cada moment. Continuem treballant en les mesures vigents i en noves accions per combatre la triple crisi que vivim”.

Un pressupost similar al de 2020

L'alcalde i la vicealcaldessa han posat de relleu que el Pla de Reactivació comptarà enguany amb una partida pressupostària similar a la de 2020. L'Ajuntament de Reus finançarà el nou pressupost amb recursos propis, llevat d'alguna injecció específica d'altres administracions.

La continuïtat del Pla de Reactivació Econòmica i Social s'adaptarà a les necessitats de la ciutat, però tindrà com a prioritats: el foment de l'ocupació, l'impuls de l'emprenedoria i el desenvolupament econòmic, i l'ajuda als col·lectius més vulnerables.

En aquest sentit, es donarà continuïtat a les línies impulsades el 2020 que han funcionat, i se'n crearan de noves. Les diferents regidories implicades treballen ja en la concreció de les accions que, igual com es van fer l'any passat, es vol que comptin amb el consens dels agents econòmics i socials de la ciutat i dels grups municipals.

RP Pla de Reactivació Econòmica 2021
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.