Notes de premsa

L’Ajuntament de Reus veu positiva l’aprovació de l’esmena als pressupostos generals de l’Estat en relació a la carretera N-420, una infraestructura clau per potenciar el teixit econòmic del territori

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/11/2021

L’Ajuntament de Reus considera un pas molt important i estratègic per al territori l’aprovació, aquesta mateixa tarda, de l’esmena als pressupostos Generals de l’Estat per fer possible l’estudi informatiu pel desdoblament de la carretera N-420 de Reus a Alcanyís.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, felicita a la Cambra de Comerç de Reus i al seu president, Jordi Just, pel treball i la tenacitat perquè tirés endavant aquesta esmena. L’alcalde afirma que «el desdoblament de la carretera N-420 és important per potenciar encara més la capacitat econòmica de Reus i de tot el Camp de Tarragona, per obrir nous mercats i noves oportunitats i acostar-nos a ciutats que amb l’actual infraestructura queden allunyades. També posarà en valor infraestructures estratègiques com l’aeroport de Reus i la futura estació intermodal».

L’acord és fruit dels consens polític, institucional, econòmic i social, i de la col·laboració interterritorial; i ara l'Ajuntament resta a l'expectativa que els resultats d'aquest estudi siguin positius i permetin transformar la carretera en un autèntic eix vertebrador, resoldre dèficits històrics i apostar per un model de desenvolupament d’equilibri territorial.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.