Notes de premsa

L’Ajuntament demana a la ciutadania que mantingui l’esforç per reduir el risc de rebrot a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/09/2020
Carles Pellicer i Òscar Subirats
Corba del risc de rebrot a Reus

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer; i el regidor de Salut i Ciutadania, Òscar Subirats, han demanat a la ciutadania de Reus que mantingui l’esforç que està fent per reduir el risc de rebrot a la ciutat. Pellicer i Subirats han comparegut aquest divendres, 4 de setembre en roda de premsa per valorar la pròrroga de les mesures de prevenció adoptades pel departament de Salut de la Generalitat per reduir el risc de rebrot a Reus; i han insistit en el doble missatge de tranquil·litat i alerta a la ciutadania: les mesures adoptades i l’esforç de la ciutadania està fent baixar el risc de rebrot; tanmateix l’índex de rebrot continua sent alt, i es fa necessari mantenir les mesures de prevenció i l’esforç.

L’Ajuntament de Reus treballa de manera coordinada amb el departament de Salut de la Generalitat i coincideix en què gran part dels contagis tenen lloc en l’àmbit social, en les trobades amb la família i amb els amics. En aquest sentit, la pròrroga de les mesures adoptades van encaminades a evitar els focus que s’han detectat de més risc: limitar les trobades socials i prendre les mesures de prevenció bàsiques (neteja de mans, mantenir la distància social i ús correcte de la mascareta).

Amb tot, Pellicer i Subirats han agraït l’esforç de la ciutadania que està fent un esforç per complir les mesures de prevenció; i, en especial han agraït l’esforç que estan fent els sectors del comerç, la restauració i l’oci nocturn.

L’Ajuntament de Reus també manté vigents les mesures de prevenció adoptades pel comitè d’emergències; alhora que dona continuïtat a la tasca d’acció comunitària fonamentada en la informació a la ciutadania a través dels educadors de Salut, els Voluntaris de Protecció Civil i la Guàrdia Urbana.

Air Max 270 Men
Carles Pellicer i Òscar Subirats
Corba del risc de rebrot a Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.