Notes de premsa

L'Ajuntament enceta una campanya per difondre el servei de recollida de mobles i trastos vells

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/10/2003

iguis trasto! No l'abandonis al carrer». Amb aquest lema, l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus enceta una campanya per donar a conèixer el servei de recollida de mobles i trastos vells. El servei de recollida de voluminosos es realitza de manera particularitzada a través d'una trucada telefònica a l'Ajuntament al 010 o al 901 112 113, des d'on es registra la sol·licitud i es dóna avís a l'empresa que fa la recollida. A l'endemà, el servei es desplaça al portal del que fa la petició per endur-se les deixalles.

La recollida de voluminosos és un servei específic, diferent del que fa la recollida de residus cada nit, per tant cal optimitzar les rutes amb una programació de les adreces de recollida concertades.
El servei és gratuït i funciona des de fa temps. Malgrat això, n'hi ha que, bé per desconeixement o bé per manca de civisme, abandona mobles i trastos al costat del contenidor, una pràctica que converteix aquestes àrees en punts d'abocament descontrolat. La campanya de conscienciació i difusió del servei anirà acompanyada d'un reforç del servei de vigilància que realitzarà la Guàrdia Urbana, per tal de fer un seguiment acurat de les actituds incíviques.
A banda de la difusió de la campanya publicitària a través dels mitjans de comunicació, es farà una tramesa postal a totes les llars reusenques amb informació i un iman on es recorden els telèfons de la recollida.
Per ampliar aquesta informació o bé per obtenir declaracions del tinent d'alcalde de Medi Ambient, Daniel Pi, us podeu posar en contacte amb la Direcció de Comunicació Corporativa, al telèfon 977 75 96 90.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.