Notes de premsa

L'Ajuntament enviarà la Targeta Daurada a domicili als nous usuaris, com a mesura de protecció de la gent gran

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 6/05/2020
Targeta Daurada

L'Ajuntament de Reus enviarà a domicili la Targeta Daurada als nous usuaris que han fet 65 anys a partir del 14 de març, durant el període de vigència de l'estat d'alarma. A partir del dilluns 11 de maig es farà l'enviament a unes 250 persones que, d'acord a les dades extretes del padró municipal, han complert l'edat data exigida per poder beneficiar-se dels avantatges de la targeta. L'Ajuntament ha pres la decisió d'enviar les targetes a domicili davant el tancament provisional de l'Oficina d'Atenció Ciutadana i com a mesura de protecció d'un col·lectiu més vulnerable davant l'actual emergència sanitària com és el de la gent gran, usuària de la targeta.

La Targeta Daurada s'enviarà als nous usuaris acompanyada d'una carta en la que se'ls informa que la targeta tindrà data de caducitat al 31 de desembre de 2021, i no tindrà impresa la fotografia del titular, al contrari del que s'ha fet fins ara, davant la impossibilitat de desplaçar-se a les oficines municipals. Per poder fer ús de la targeta, els usuaris l'hauran de mostrar sempre acompanyada del DNI, ja que la Targeta Daurada és d'ús personal i intransferible.

Els usuaris hauran de renovar la targeta un cop caducada, i fer-se en nou model amb fotografia i sense data de caducitat.

En cas de pèrdua de la targeta per part dels usuaris que ja la tenien abans de l'estat d'alarma, els titulars cal que es posin en contacte amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana que els tramitarà una còpia amb la fotografia arxivada i sense data de caducitat. I, igualment, els l'enviarà a casa seva.

La Targeta Daurada permet a les persones majors de 65 anys empadronades a Reus gaudir de la gratuïtat de diversos serveis i dels descomptes en activitats culturals que se celebren a la ciutat. Un dels avantatges més utilitzat és la gartuïtat del transport urbà en autobús.

Targeta Daurada
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.