Notes de premsa

L'Ajuntament felicita el Reus Deportiu d'Hoquei per la Supercopa d'Espanya

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 18/09/2019
Recepció del Reus Deportiu de Hoquei al Saló de Plens

L'Alcalde de la ciutat, Carles Pellicer; la Vicealcaldessa, Noemí Llauradó; el regidor d'Esports, Josep Cuerba, i altres regidors de l'Ajuntament han ofert una recepció aquesta tarda al Reus Deportiu per haver sumat la seva tercera Supercopa d'Espanya d'hoquei patins. 

La recepció s'ha dut a terme al Saló de Plens de l'Ajuntament i, tot seguit, autoritats i jugadors han sortit al balcó dels Somnis per saludar a l'afició. 

El Reus Deportiu d'Hoquei va guanyar la primera Supercopa d'Espanya el 1984, i la segona el 2006, contra el Barça, el mateix equip que va vèncer aquest passat diumenge dia 15 de setembre, emportant-se cap a la capital del Baix Camp la tercera Supercopa d'Espanya d'hoquei patins de la seva història. 

Recepció del Reus Deportiu de Hoquei al Saló de Plens

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.