Notes de premsa

L’Ajuntament i el Consell Municipal de Solidaritat editen una guia d’ONG

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/03/2004

gidoria de Solidaritat i Cooperació i el Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Reus han editat la guia de les ONG membres del Consell de Solidaritat.

A la guia es pot trobar la informació de 22 ONG que treballen la solidaritat i la cooperació des de Reus: què fan, com contactar-hi, etc.
La presentació d’aquesta nova guia es farà aquesta tarda, a les 19:00 h, a l’Arxiu Històric Municipal, coincidint amb la conferència «El 0,7% de la ciutat», en la qual intervindran ACOMCO, ADIB, Amnistia Internacional, Comitè Òscar Romero i URV Solidària. Tot seguit es projectarà la pel·lícula «La 4a Guerra Mundial».
Aquest acte forma part del programa de la Setmana Solidària 2004 que enguany se celebra sota el lema «Dona i pau» i que agrupa, al mateix temps els actes del Dia Internacional de la Dona.
I en relació als actes del programa, cal destacar que l’obra de teatre «Las amigas», que s’havia posposat a causa dels atemptats de l’11 de març a Madrid, es representarà el pròxim 25 de març, a les 19:30 h, al Bravium Teatre.
Demà dijous, 18 de març, a les 19:00 h, Martí Olivella, objector del 1975, i Bernat Carreras, escut humà a l’Iraq el 2003, pronunciaran la conferència «Pau en temps de guerra», al Centre de Lectura.
A les 20:00 h, es representa, al Bravium Teatre, «Siete cardos para un soltero».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.