Notes de premsa

L'Ajuntament i la Cambra de Comerç de Reus constitueixen una societat de promoció de la zona per als viatgers de l'aeroport de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/10/2003

ntament de Reus i la Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Reus han decidit fer públic avui el seu total acord per constituir d'immediat una societat de promoció de la zona en els llocs d'origen dels usuaris dels vols que tenen com a destinació l'Aeroport de Reus, similar a altres existents arreu de l'Estat. La seva finalitat bàsica serà la de donar a conèixer, on sigui convenient, les possibilitats del territori on les dues corporacions tenen competències.

Aquesta funció de promoció es realitzarà en col·laboració amb els operadors aeronàutics. No es descarta la participació d'aquesta societat en futurs serveis aeroportuaris, en consonància amb alguns dels models de privatització d'aeroports que estan en discussió avui en dia.
Aquesta iniciativa, que té antecedents en diversos projectes tant de l'Ajuntament com de la Cambra, es pren sense perjudici d'altres propostes de promoció de l'aeroport que endeguin altres ens. La característica específica d'aquesta societat és, però, que la seva actuació es realitzarà estrictament en benefici del territori competencial propi de les dues corporacions, Reus, en el cas de l'Ajuntament, i la Conca de Barberà, el Baix Camp, el Priorat, la Ribera d'Ebre i la Terra Alta, en el cas de la Cambra. És per això que la promoció a realitzar se centrarà molt en l'atractiu del turisme d'interior i en el de la costa del Baix Camp entre Cambrils i Vandellós-l'Hospitalet.
La societat, que s'ha dissenyat lleugera en estructura però àgil en acció, aprofitarà els recursos propis tant de l'Ajuntament com de la Cambra i tindrà com una de les primeres tasques establir el marc de col·laboració amb la companyia Hapag-Lloyd, amb els responsables de la qual es van entrevistar ahir al migdia.
D'altra banda, l'ens de promoció i de gestió no està tancat a l'admissió de nous socis, però qualsevol nova participació sempre haurà de complir el requisit de circumscriure's a aquest àmbit territorial, molt necessitat d'accions reequlibradores com la que inspira a la societat aeroportuària.
Reus, 17 d'octubre de 2003

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.