Notes de premsa

L'Ajuntament licita el subministrament del mobiliari del Centre Social El Roser amb un pressupost de 97.000 euros

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 31/03/2021
Visita d'obres al Centre Social El Roser

L'Ajuntament de Reus ha obert aquest dimecres, 31 de març el concurs públic per adjudicar el contracte de subministrament del mobiliari del centre Social El Roser, amb un pressupost de licitació de 97.614,20 euros. El contracte preveu el subministrament i col·locació de tot el mobiliari dels diferents serveis del futur equipament. Un cop completat, el centre inclourà una cafeteria-menjador social, oberta a la ciutadania; un rebost social , punt de gestió i distribució de la xarxa d’aliments; dependències d’allotjament temporal per a situacions d’emergència; i espais municipals, on s’hi traslladarà el servei del Pla Local d’Inclusió Social i on s’hi ubicarà la seu social de l’associació de veïns dels Xalets Quintana; a més d’aules i sales de reunions.

La licitació inclou el subministrament de taules de manjador, de reunionsi de treball, diferents tipologies de cadires segons els serveis, armaris, estanteries i taquilles, així com llits, lliteres i matalassos, entre altres.

El Centre Social El Roser és l’equipament que donarà un impuls a les polítiques municipals d’atenció a les persones amb la creació de nous serveis i l’aposta per programes existents com la Gestió Alimentària, l’allotjament per a persones en situació de vulnerabilitat social i el Pla Local d’Inclusió Social.

L’Ajuntament de Reus treballa en el plec de clàusules per treure a licitació la gestió dels diferents serveis de l’equipament. La licitació tindrà dos apartats: l’alimentació, que inclourà la gestió per part d’una única empresa dels serveis de menjador social, rebost social i cafeteria; i el servei residencial d’estada limitada. En el primer cas el concurs públic estarà reservat a empreses d’inserció que promouen la integració sociolaboral de persones en situació o risc greu d’exclusió social i en el segon es primarà l’experiència en l’atenció social a aquests col.lectius.

Visita d'obres al Centre Social El Roser
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.