Notes de premsa

L'Ajuntament lliura la Història General de Reus a la universitat i a les biblioteques de la xarxa municipal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 23/09/2003

ntament està fent arribar a diversos centres de la URV, a la Universitat Oberta de Catalunya i a les biblioteques de la xarxa municipal un exemplar de la Història General de Reus, editada per l'Ajuntament de Reus. La Història General de Reus ja es va lliurar als directors de les escoles i instituts públics i concertats de la ciutat, en un acte que es va celebrar al Saló de Plens el passat 8 de juliol.

En aquesta ocasió, es farà arribar a Rodrigo Miralles, degà de la facultat de Medicina de la URV, Misericòrdia Carles, degana de la facultat d'Econòmiques i Empresarials, Gabriel Ferraté, rector de la Universitat Oberta de Catalunya i Lluís Arola, rector de la Universitat Rovira i Virgili, per tal que les biblioteques del respectius centres puguin gaudir d'un exemplar d'aquesta obra per a la difusió de la trajectòria col·lectiva de la ciutat. Així mateix, els cinc volums que componen la història de Reus es lliuraran a les biblioteques de la xarxa municipal.
Com sabeu, la Història General de Reus ha estat coordinada pel catedràtic Pere Anguera i escrita per Jaume Massó, Ezequiel Gort, Carles Maristany, Jordi Andreu, Pere Anguera, Albert Arnavat, M. Jesús Muiños, Jordi Tous, Josep M. Roig, Frederic Samarra, Joan Navais, Montserrat Duch, Antoni Gavaldà i Magí Sunyer.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.