Notes de premsa

L'Ajuntament millora l'accessibilitat del camí dels Morts amb una nova pavimentació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/07/2020
Camí dels Morts
Camí dels Morts

La regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient executa aquesta setmana treballs de pavimentació del camí dels Morts, entre el camí de Pedra Estela i el carrer del Cantàbric. Es tracta d'un tram molt transitat tant per veïns com per ciutadans que hi van a passejar o a fer esport, ja que el camí forma part d'uns dels intineraris de les Rutes Reus.

Daniel Rubio, regidor de Recursos Humans i Medi Ambient afirma que “el govern de Reus inverteix en els camins del terme municipal perquè és invertir en el manteniment del medi natural, però també perquè és invertir en qualitat de vida i en la salut de la ciutadania, i en patrimoni històric de la ciutat”.

Els treballs consistiran en la pavimentació del tram fel camí amb formigó. Actualment, el tram està molt deteriorat i l'actuació canviarà substancialment la seva imatge i l'accessibilitat per part de la ciutadania. La superfície de camí a pavimentar: 1738,7m² amb una llargada de 391 metres lineals i la connexió amb el camí de la Pedra Estela.

Per tal de causar les mínimes molèsties als veïns que tenen l'accés als seus habitatges a través del camí, la regidoria ha previst els treballs en etapes. Durant les obres, el camí estarà tallat a qualsevol trànsit a peu, bici o motoritzat. Els veïns ja han estat informats de com podran accedir, segons els dies que duraran les tasques.

Les obres van ser adjudicades a l'empresa Construccions Vinaixa, SA amb un pressupost de 19.691,67 euros ( IVA Inclòs). El projecte es va adjudicar a finals de 2019, però les obres es van ajornar a causa de la Covid-19.

Zapatillas de baloncesto Nik
Camí dels Morts
Camí dels Morts
Fitxers relacionats:
Tipus de fitxer Camí dels Morts 3508.7 KB
Tipus de fitxer Camí dels Morts 4315.4 KB

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.