Notes de premsa

L'Ajuntament ordena i executa la neteja d'un solar de RENFE

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 13/10/2003

a de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus ha ordenat la neteja de dues àrees d'un solar propietat de la companyia RENFE, situades al costat de la plaça de l'Estació i de la plaça d'Almoster respectivament. L'estat d'abandonament dels dos indrets havia propiciat l'acumulació de deixalles i, també, les queixes dels veïns. La neteja costarà prop de 27.000 euros.

L'Ajuntament de Reus executarà la neteja dels solars, el cost de la qual anirà a càrrec de RENFE. L'Ajuntament també farà una proposta per tal que una empresa local en faci un manteniment periòdic per evitar que es reprodueixi l'estat d'abandonament i la degradació de la zona.
Els treballs de neteja començaran avui dilluns, 13 d'octubre, pel solar més pròxim a la plaça de l'Estació. La major part del solarestà envoltat d'una tanca de formigó superior al 1,70 m, tot i que hi ha una part de l'extensió en la qual la tanca no sobrepassa el 1,50 m. Aquesta alçada és insuficient, ja que permet que s'hi aboquin residus.
A l'espai més proper a la plaça de l'Estació, hi ha 5 construccions, dues d'elles sense sostre, a l'interior dels quals s'acumulen diversos residus (fustes, metalls, runa...) i uns bidons abandonats.
Així doncs, l'actuació de neteja comportarà la retirada dels bidons, l'enderroc dels edificis que presenten un estat ruïnós, la neteja de canyes i matolls i la recollida dels residus voluminosos que s'hi troben. A més, s'augmentarà l'alçada de la tanca perimetral per evitar que s'hi llencin deixalles.
Al solar de la plaça d'Almoster serà necessari tornar a tapiar una casa de dos pisos, que d'altra banda, ja havia estat tapiada amb anterioritat, retirar un plafó publicitari, reconstruir la barana que envolta el solar i netejar de matolls i canyes el solar.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.