Notes de premsa

L'Ajuntament prorroga la gratuïtat del servei de bus urbà fins el 26 d'abril

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 17/04/2020
Autobus de Reus Transport

L'Ajuntament de Reus ha acordat prorrogar fins al 26 d'abril la gratuïtat del transport urbà de passatgers de la companyia municipal d'autobusos Reus Transport, que inicialment estava fixada fins al dia 19. La decisió s'emmarca en les mesures econòmiques i socials adoptades per l'Ajuntament per minorar els efectes de l'emergència sanitària entre la ciutadania, especialment els més vulnerables.

Reus Transport ha adoptat diverses mesures preventives des del decret d'estat d'alarma; i ha reduït les freqüències diàries del servei de bus urbà als horaris habituals dels diumenges i festius. Es vol evitar així desplaçaments de la ciutadania per minimitzar riscos de contagis tant entre els viatgers com entre el personal de la companyia. Igualment, l'aforament dels busos està limitat a un màxim de 30 persones, i s’han extremat les mesures de neteja i desinfecció diària dels vehicles.

Autobus de Reus Transport
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.