Notes de premsa

L’Ajuntament reobre els parcs i zones de jocs infantils davant la millora del risc de rebrot a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 1/09/2020
Zona de jocs tancada al públic

El Comitè d’Emergències de l’Ajuntament de Reus s’ha reunit aquest dimarts 1 de setembre per analitzar l’evolució de l’epidèmia a la ciutat i fer un seguiment de les mesures adoptades; i ha acordat revisar algunes de les disposicions preses en l’àmbit municipal, d’acord a la tendència a la millora de la situació epidemiològica i del risc de rebrot a la ciutat.

En aquest sentit, el comitè ha acordat reobrir els parcs municipals i les zones de jocs infantils. Igualment, també s’ha acordat ampliar l’aforament del servei de bus urbà del 33% actual al 50%.

Donat que el risc de rebrot continua sent alt a Reus, es mantenen vigents fins a la data inicialment prevista (7 de setembre) les mesures següents:

  • Tancament dels equipaments esportius municipals.
  • Limitar l'aforament dels espais dels serveis funeraris al 33%.
  • Ajornar la programació d'activitats turístiques, culturals i lúdiques organitzades per l'Ajuntament de Reus.
  • Reforç de la desinfecció de la via pública en el conjunt de la ciutat.

Continuen vigents, també, les mesures incloses en la resolució del departament de Salut publicades el passat 22 d’agost.

Zona de jocs tancada al públic
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.