Notes de premsa

L'Ajuntament reprèn el Pla d'asfaltat 2019

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 26/07/2019
Plànol Pla asfaltat 2019
Asfaltat raval del Pallol i plaça de la Sang

L'Ajuntament de Reus reprèn aquest dilluns 29 de juliol les obres del Pla d'asfaltat 2019, amb els treballs de la primera fase a l'avinguda de Pere el Cerimoniós, al tram entre l'avinguda de la Salle i el carrer de Miami. Acabats els treballs de fresat, asfalt i pintura, la previsió és començar la segona fase —la rotonda del carrer de Miami i el tram fins a l'avinguda de Sabnt bernat Calbó— s'executarà el 2 d'agost.

El Pla d’asfaltat 2019, que preveu una inversió total de 349.690 euros. La regidoria de Via Pública, l’empresa adjudicatària de les obres i el servei de Mobilitat i Circulació de a Guàrdia Urbana es coordinen per tal que els treballs tinguin la mínima afectació en la ciutadania i, en especial, al trànsit de vehicles.

Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes SA.

L’execució del pla 2019 es va iniciar a l’avinguda de President Companys, i continua ara a l'avinguda de Pere el Cerimoniós. Les properes actuacions es faran al carrer de Josep M. Prous i Vila, a les rieres de Miró i d'Aragó i a l'avinguda de Sant Jordi.

La detecció de les necessitats de millora de l’asfalt es fa a través de canals diversos: la política de proximitat de l’alcalde i el Govern de Reus, que atenen directament les sol·licituds de la ciutadania; el treball sobre el terreny de la Brigada Municipal i del Servei de Mobilitat i Circulació de la Guàrdia Urbana; i dels canals de queixes i suggeriments que té establerts l’Ajuntament (correu electrònic, reus.cat, telèfon…).

Plànol Pla asfaltat 2019
Asfaltat raval del Pallol i plaça de la Sang

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.