Notes de premsa

L'Ajuntament suspèn l'ús de l'ozó per desinfectar de SARS-COV-2, a l'espera d'informes d'administracions superiors sobre la seva eficàcia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/05/2020

En compliment de l'acord del ple de l'Ajuntament de Reus  d'aquest divendres 22 de maig,  el Govern de Reus ha anunciat que deixa en suspens la utilització de la màquina d'ozó adquirida per a la desinfecció dels vehicles de la Guàrdia Urbana, fins que el departament de Salut de la Generalitat, el Ministeri de Sanitat i la Unió Europea no es pronunciïn sobre la seva eficàcia. Igualment, s'ha compromès a paralitzar l'adquisició de nous aparells.

Atenent a l'existència d'informes contradictoris sobre la utilitat d'aquest mètode de desinfecció per eliminar el virus de SARS-COV-2, el departament municipal de Salut Pública ha emès un informe amb el que en desaconsella l'ús. En aquest sentit, el govern ha primat els principis de prudència i de responsabilitat per deixar en suspèns la utilització d'aquest mètode de desinfecció.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.