Notes de premsa

L‘Ajuntament treu a licitació les obres del carril bici de l’avinguda Sant Bernat Calbó

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/08/2022
Secció projecte carril bici avinguda Sant Bernat Calbó

L’Ajuntament de Reus ha publicat, aquest divendres 5 d'agost, la licitació del contracte d’obres per a la construcció del carril bici de l’avinguda Sant Bernat Calbó, que anirà de la rotonda de la plaça Europa a la plaça del Santuari de Misericòrdia. La documentació és pública a la pàgina de contractació de la Generalitat.

La licitació del contracte preveu un pressupost de 234.482,92 euros (IVA inclòs) i té un termini d’execució previst de tres mesos. Les ofertes dels interessats es poden presentar fins el pròxim 5 de setembre.

L'actuació forma part del projecte de Zona de baixes emissions i actuacions de mobilitat sostenible, un projecte finançat per la Unió Europea amb Fons Next Generation EU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’Estat Espanyol, i d’acord amb la convocatòria del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a la implantació de zones de baixes emissions i la transformació digital i sostenible del transport urbà.

Aquest tram s’enllaçarà amb el carril bicicleta de l’avinguda de Cambrils, el de la plaça Europa i el tram de l’avinguda Sant Bernat Calbó ja projectat. També servirà de connexió amb la futura via ciclista de l’avinguda Països Catalans. El carril comptarà amb dos carrils segregats a la calçada de la via, un per cada sentit a cada costat d’avinguda.

Secció projecte carril bici avinguda Sant Bernat Calbó

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.