Notes de premsa

L’alcalde comença demà la quarta immersió als barris de la ciutat en el marc del programa ‘Convivències amb l’alcalde’

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/01/2022
Imatge Converses amb l'alcalde al Mas Miarnau el passat mes de desembre
Flyer informatiu Convivències amb l'alcalde

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, començarà demà, 22 de gener, la quarta estada als barris de la ciutat a través del programa “Convivències amb l’alcalde”. En aquesta edició, l’alcalde, acompanyat per la regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles; el regidor de Via Pública, Hipòlit Monseny, i regidors i regidores implicats en els àmbits que s’abordaran a les visites, passarà quatre dies d’immersió total als barris de la zona sud, concretament Juroca, Montserrat, Parcel·les Casas i urbanització Mercader.

Durant aquests dies, copsarà en persona les necessitats i les inquietuds de la ciutadania amb recorreguts a peu de carrer; converses i trobades amb persones referents de les entitats i associacions de veïns; visites als comerços i equipaments públics i assistència als actes lúdics, religiosos, culturals o esportius que hi tinguin lloc.

D’altra banda, el dimecres 26 a la tarda, de 17.00 a 19.00 hores, tindran lloc les “Converses amb l’alcalde” al Centre Cívic Migjorn, on l’alcalde atendrà sense cita prèvia els veïns i veïnes de la zona que s’hi apropin per recollir peticions, inquietuds i intercanviar impressions directament amb la ciutadania.

Imatge Converses amb l'alcalde al Mas Miarnau el passat mes de desembre
Flyer informatiu Convivències amb l'alcalde

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.