Notes de premsa

L'alcalde de Reus configura el cartipàs definitiu del Govern

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 8/07/2019

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha signat els nous decrets de delegació de competències i de nomenament de regidors de govern, d'acord amb l'organització política confirmada i redefinida després del Ple de l'Ajuntament de Reus del passat 2 de juliol.

Les novetats del cartipàs corresponen a l'assignació de les competències en matèria d'Habitatge, Ensenyament i Medi Ambient, regidories que queden assignades a nous regidors per delegació de l'alcalde. 

D'aquesta manera, les competències en matèria d'Educació s'assignen al regidor Daniel Recasens, configurant la regidoria de Cultura i Educació, que inclou també les competències en matèria de Política Lingüística. 

Pel que fa a les competències d'Habitatge s'assignen a la regidora Teresa Pallarès, configurant la regidoria d'Economia, Coneixement i Habitatge. 

Finalment, les competències en matèria de Medi Ambient s'assignen a Daniel Rubio, configurant la regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient. 

 

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.